Γούλας και Αγορίτσας στο δικό τους εκλογικό μαραθώνιο…

Τους είδαμε παρέα στην εκδήλωση ανακοίνωσης υποψηφίων του Θανάση Μαμάκου την περασμένη εβδομάδα στην συνοικία της Νέας Σμύρνης.

Οι δύο φίλοι έχουν ριχθεί ο καθένας στη δική του μάχη για τις εκλογές του Οκτωβρίου. Ο Αποστόλης Γούλας υποψήφιος στις Περιφερειακές εκλογές στο πλευρό του Κώστα Αγοραστού, ο Χρήστος Αγορίτσας υποψήφιος στο πλευρό του Θανάση Μαμάκου.

Πρόεδρος και ενεργός αθλητής του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων νομού Λάρισας o Αποστόλης Γούλας, Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού -Υπεραποστάσεων, και Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΕΑΚ Λάρισας με καταγωγή από την Αργιθέα, ενώ ο καθηγητής Χρήστος Αγορίτσας γνωστός από τις προηγούμενες παρουσίες του στο Δημοτικό Συμβούλιο και με συνεπή παρουσία στη Σχολική Επιτροπή Β/θμιας τα τελευταία 7 χρόνια, είναι ο μόνος εκπρόσωπος της μείζονος Αντιπολίτευσης στο Δήμο Λαρισαίων και γνωρίζει όσο λίγοι τα θέματα λειτουργίας των σχολικών μονάδων αλλά και τα προβλήματα τους.

Μια δυνατή φιλία που οικοδομήθηκε μέσα από εκλογικές διαδικασίες, σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους και χαμογελούν στοχεύοντας ψηλά στις εκλογές του Οκτώβρη. Από τη μια η επιμονή και υπομονή που χαρακτηρίζουν τον μαραθωνοδρόμο και από την άλλη ο σχεδιασμός με Μαθηματική ακρίβεια του καθηγητή βάζουν στέρεες βάσεις εκλογής. Με πολλές συνεργασίες στο παρελθόν οι δυο τους σε εκπαιδευτικά προγράμματα και με πολλές φρέσκιες ιδέες για το μέλλον, θα μας απασχολήσουν σίγουρα θετικά το επόμενο χρονικό διάστημα με τις πρωτοβουλίες τους!

Ο παρα-πολιτικός

(δημοσιεύθηκε στις 17/7/2023 στο www.tinealarissa.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: