Αγορίτσας – Γερογιώκας : Ξανασμίγουν για τη νίκη!


Αγορίτσας – Γερογιώκας : Ξανασμίγουν για τη νίκη!

Είναι σίγουρα δύο από τα πιο βαριά ονόματα του ψηφοδελτίου του Θανάση Μαμάκου μέχρι σήμερα. Αναγνωρίσιμοι, δραστήριοι στο χώρο της εκπαίδευσης με ερείσματα στην τοπική κοινωνία. Γέννημα θρέμμα Λαρισαίοι, παιδιά του κέντρου με κοινές διαδρομές…

Από τη μια ο Χρήστος Αγορίτσας από τη άλλη ο Ηρακλής Γερογιώκας. Συμμαθητές στο 5ο Γυμνάσιο και Λύκειο, πολλοί καθηγητές τους θυμούνται να κάθονται ο ένας μπροστά ο άλλος πίσω. Μαζί στις εκλογικές τους μάχες στα μαθητικά χρόνια, μαζί και στην μάχη εκλογής του Κυριάκου Μητσοτάκη το 2016 όταν όλοι εδώ στη Λάρισα έβλεπαν Μειμαράκη.  Ο Αγορίτσας ταγμένος στην Αυτοδιοίκηση με δυο θητείες στο Δημοτικό Συμβούλιο , ενώ ο πολυγραφότατος Γερογιώκας με κομματική πορεία και ένας από τους ανθρώπους που τα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας ξέρουν απέξω το τηλέφωνο του.

Είναι σίγουρο ότι θα πρωταγωνιστήσουν στις εκλογές. Έτοιμοι για υψηλές επιδόσεις και είναι βέβαιο ότι την επόμενη μέρα στο Δήμο Λαρισαίων θα τους βρούμε μπροστά μας. Ο Μαμάκος τρίβει τα χέρια του και ρίχνει τους δύο φίλους που ξανασμίγουν στη μάχη. Και από όσα είμαι σε θέση να γνωρίζω οι αναρτήσεις και τα κείμενα τους βάζουν φωτιές στο στρατηγείο Καλογιάννη!

Ε.Τ. (Δημοσιεύθηκε στις 13/7/23 στο www.pineiosnews.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: