Η παρέα της Κουμουνδούρου και τα δικά της παιδιά…

 

Η παρέα της Κουμουνδούρου και τα δικά της παιδιά…





Πολλές φορές έχει γίνει κουβέντα για την παρέα της Κουμουνδούρου! Πολλοί μάλιστα λένε ότι η Μικρή Βουλή που εχεί στηθεί εκεί βγάζει από Περιφερειάρχες μέχρι και Δημάρχους, από προέδρους μέχρι προπονητές, ενώ ακόμα και ο Κώστας Τζανακούλης λίγο πριν βρεθεί στο τιμόνι της Αποκεντρωμένης πέρασε από εκεί για να πάρει λίγη από την αύρα της παρέας. 

Αυτή τη φορά ο οικοδεσπότης παλιός φροντιστής Νίκος Μίχης, η ήρεμη δύναμη Αχιλλέας Μούλιας, ο σοφός ποδοσφαιρόφιλος Μαθηματικός Άρης Βαλασσόπουλος και ο πάντα ξεχωριστός Πασχάλης Ντιούδης είχαν δίπλα τους δύο υποψήφιους που κάνουν θόρυβο με την παρουσία τους στην Περιφέρεια και στο Δήμο Λαρισαίων. Ο οικονομολόγος και μαραθωνοδρόμος Απόστολος Γούλας στο πλευρό του Κώστα Αγοραστού και ο καθηγητής Χρήστος Αγορίτσας που τρέχει από την αρχή το δικό του αγώνα δίπλα στον Θανάση Μαμάκο, πήραν τη στήριξη της ομάδας και τα χαμόγελα στα πρόσωπα τους δείχνουν πολλά. 

Αισιοδοξία για το αποτέλεσμα της κάλπης από τους δύο υποψήφιους αλλά και πίστη από την παρέα της Κουμουνδούρου για τα δικά της παιδιά και την επιτυχία τους!

 

Ο παρα-πολιτικός

Δημοσιεύθηκε στο www.tinealarissa.gr στις 29/9/23

Δεν υπάρχουν σχόλια: