Ερώτηση του Δημοτικού Συμβούλου Χρήστου Αγορίτσα για την μετεγκατάσταση του 4ου ΕΠΑΛ στο Δημοτικό Συμβούλιο (26/3/2019)

Ερώτηση κατέθεσε ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Αγορίτσας προς τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Σούλτη σχετικά με το στάδιο που βρίσκεται η μετεγκατασταση του 4ου ΕΠΑΛ Λάρισας στο κτήριο της παλιάς Παιδαγωγικής Ακαδημίας στην οδό Πολυτεχνείου. Σύμφωνα με τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο η μελέτη που ετοιμάζουν οι υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων βρίσκεται στο τελικό στάδιο και προβλέπεται να έρθει σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο προς κύρωση. 
Δείτε τις σχετικές αναφορές για το ερώτημα του Χρήστου Αγορίτσα στα ηλεκτρονικά μέσα της Λάρισας.




Τέλος, σε ερώτηση του δημοτικού συμβούλου, κ. Χρήστου Αγορίτσα, για τις εγκαταστάσεις του 4ου ΕΠΑΛ και την μετεγκατάστασή του στην πρώην Ακαδημία ο αντιδήμαρχος, κ. Γιώργος Σούλτης, ενημέρωσε για τις συσκέψεις που έχουν γίνει αναφέροντας πως ολοκληρώνεται η μελέτη και πως σ’ ένα από το επόμενα δημοτικά συμβούλια θα βγει και η δημοπράτηση.

(tinealarissa.gr  - Χρήστος Τζίκας)

Σε ερώτηση τoυ δημοτικού συμβούλου Χρήστου Αγορίτσα αναφορικά με το που βρίσκεται η διαδικασία για την μετεγκατάσταση του 4ου ΕΠΑΛ απάντησε ο αναπληρωτής δήμαρχος Γιώργος Σούλτης.
Ο κ. Σούλτης σημείωσε ότι η μελέτη ολοκληρώθηκε και θα έρθει προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο σε μια από τις επόμενες συνεδριάσει.
Οι μαθητές θα βρίσκονται από την νέα χρονιά στην καινούργια σχολική στέγη.
(larissanet.gr -  Πάνος Γαρουφαλιάς)


Τέλος, ερώτηση για τις κτηριακές εγκαταστάσεις του 4ου ΕΠΑΛ έκανε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Χρήστος Αγορίτσας απευθυνόμενος στον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, κ. Γιώργο Σούλτη, και την μετεγκατάστασή του στην παλιά Ακαδημία, με τον τελευταίο να απαντά πως έχουν γίνει όλες οι σχετικές συσκέψεις και βρίσκεται …καθ οδόν η μελέτη για δημοπράτηση.

(onlarissa.gr – Αθανασία Παύλου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: