Στη Λάρισα ο Βαγγέλης Μειμαράκης σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ




Παρουσία του επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου της Ν.Δ και πρώην Πρόεδρου του κόμματος Βαγγέλη Μειμαράκη, αλλά και στελεχών και φίλων του κόμματος, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι  η ετήσια χοροεσπερίδα της ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ Λάρισας στο κέντρο δεξιώσεων «Αστέρας».
Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στην χοροεσπερίδα της ΝΔ στην οποία παραβρέθηκαν επίσης οι ευρωβουλευτές της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος  και Ελίζα Βόζεμπεργκ. Στην διάρκεια της εκδήλωσης μίλησαν επίσης οι βουλευτές, κ.κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χρήστος Κέλλας, Γιώργος Κατσιαντώνης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Γεώργιος Κωτσός, η υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων Ρένα Καραλαριώτου κ.α.
Κατόπιν ανέβηκε στο βήμα ο κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, όπου οι διοργανωτές του είχαν ετοιμάσει μία έκπληξη, αφού ακούστηκε μαντινάδα αφιερωμένη στον ίδιο.

Στην ομιλία του ο κ. Μεϊμαράκης αφού έκανε μια ιστορική αναδρομή στα χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από το ΣΥΡΙΖΑ, στη συνέχεια εξέφρασε την πεποίθηση για νίκη της Ν.Δ σε όλες τις κάλπες λέγοντας πως » η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όλοι εμείς ενωμένοι, θα μπορέσουμε να έχουμε τη συντριπτική πλειοψηφία, ώστε να γυρίσει η χώρα σελίδα».

«Είμαι χαρούμενος που η ΝΔ είναι εδώ ενωμένη, είμαστε εδώ όλοι μαζί και βαδίζουμε προς τη νίκη» επεσήμανε ο κ. Μεϊμαράκης ενώ αναφέρθηκε και στην υποψηφιότητα της Ρένας Καραλαριώτου για το δήμο Λαρισαίων λέγοντας πως «πρέπει να την έχουμε δήμαρχο».


Αναφέρομενος στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό ο κ. Μεϊμαράκης είπε πως «είναι γνωστό ότι θα είναι ξανά ο Αγοραστός περιφερειάρχης, στόχος είναι να είναι από την πρώτη Κυριακή».


Στο τέλος της εκδήλωσης ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας κ. Χρήστος Καπετανος  απένειμε τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στο κόμμα στον πρώην πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή Β’ Αθηνών Ευάγγελο Mεϊμαράκη.

(ρεπορτάζ Χριστίνα Ανδρέου www.tinealarissa.gr/ photos Αλεξ Παπαγεωργίου)

Δεν υπάρχουν σχόλια: